Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

БенчМарк Кредит

BenchMark small logo
БенчМарк лого

„БенчМарк Кредит“ АД е лицензиран от БНБ кредитен посредник с регистрационен номер BCI000057. Дружеството е част от финансовата група БенчМарк Груп  – създадена през 2003 г., с дългогодишен опит на финансовите пазари и носител на редица престижни награди. Компанията е изградила широка партньорска мрежа в цялата страна, която възнамеряваме да увеличи с цел предоставяне на услугите на по-широк кръг от хора.

Услуги

Основната дейност на компанията е да намери и предостави на лица, които желаят да изтеглят кредит, най-изгодните за тях оферти и да им помогне като активно участва в цялата процедура – от набавяне на необходимите документи до усвояване на кредита. 

БенчМарк Кредит си партнира с редица банки и финансови институции и предлага всички видове кредити – ипотечен, потребителски кредит, лизинг, овърдрафт, инвестиционен кредит, кредитна линия, кредитна карта и др. Дружеството намира и изгодни решения за небанково кредитиране срещу ипотека за физически или юридически лица с лоша кредитна история или липса на доказуеми доходи.  

Компанията разполага с екип от професионалисти, които са експерти в областта на кредитирането и познават отлично лихвените условия и тънкостите на пазара.

Основната мисия на БенчМарк Кредит е да намери най-изгодния и най-точно отговарящ на нуждите на клиента вариант за финансиране. Кредитният посредник спестява време, пари и нерви на клиента в обикаляне по банки и четене на договори с дребен шрифт и превежда сложната финансова терминология на разбираем език. БенчМарк Кредит предоставя една комплексна услуга – професионално кредитно консултиране като защитава интересите на клиента от началото до края на сделката.

Контакти

Адрес: гр. София 1407, бул. “Черни връх” 32, вх. А

Повече информация за нас и нашите услуги можете да намерите на сайта ни: www.bmcredit.bg

Заявeте безплатна консултация онлайн чрез формата на уеб страницата ни или на тел. 02 494 21 84

Можете да ни пишете директно в онлайн чата на сайта ни и на имейл: credit@bmcredit.bg

Последвайте ни във Facebook, където споделяме полезна и интересна информация за кредитирането.