Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

„Важно е да се ползва кредитен посредник, защото той вниква в индивидуалната ситуация на всеки клиент“

Интервю с Александър Ризов и Мирослав Ризов, собственици и управители на Инфинит Тръст.

Представете накратко дейността на компанията.

Компанията ни се занимава с финансово планиране на личните финанси на физически лица. Освен регистриран кредитен посредник в БНБ, компанията ни е и лицензиран застрахователен брокер в КФН.

Защо е важно да се ползва консултант/посредник при отпускане на кредит?

Важно е да се ползва кредитен посредник, защото той вниква в индивидуалната ситуация на всеки клиент и на база на това, консултира клиента за най-добрите решения на банковия пазар. Спестява време, нерви и пари на клиентите, а услугата за клиента е безплатна.

Каква е визията на компанията и как мислите да се развива бизнесът Ви занапред?

Нашите амбиции са да ставаме все по-голям екип и до няколко години да стъпим във всички големи градове в България. По този начин ще можем да помагаме на нашите клиенти в цялата страна, а и ще развием една от нашите мисии, а именно да повишим финансовата култура на българина.

Опишете в детайли как работите? Какви услуги предлагате?

Под един покрив помагаме за управлението на всички аспекти на личните финанси на едно физическо лице. За това имаме партньори както банки и застрахователни компании, така и инвестиционни компании и агенции за недвижими имоти.

Защо избрахте да членувате в АКПБ?

Смятаме, че когато всички професионалисти в сферата се обединим, услугата ни ще стане по-търсена и позната за хората. Вследствие на това, все повече хора няма да губят време да обикалят банки и да сравняват сами условията им, а ще използват професионалисти като нас, които освен, че ще ги консултират професионално, ще им спестят време, а и пари.

Можете да ни потърсите на:

0886 997 657

www.infinitetrust.bg

office@infinitetrust.bg      

Facebook