Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

Визията на компанията Кредит Брокер ЕООД е да предоставя независима, експертна и цялостна информация за кредитиране и банково финансиране на клиентите си.

Интервю с Христомир Малешков – Управител и Търговски Директор на „Кредит Брокер“ ЕООД

„Кредит Брокер” ЕООД е кредитно консултантска компания –   лицензиран професионален кредитен посредник.

Компанията е основана преди 14 години, с цел да достави качествено, професионално и безкомпромисно кредитно консултиране и обслужване за своите клиенти, спестявайки им време и пари.

Екипът на „Кредит Брокер“ ЕООД е съставен от професионални кредитни консултанти, специализирани в жилищно и ипотечно кредитиране, потребителско и фирмено кредитиране. 

Консултантските услуги, предлагани от служителите на „Кредит Брокер“ ЕООД, са сертифицирани и отговарят на всички национални и европейски стандарти.

Защо е важно да се ползва консултант/посредник при отпускане на кредит?

Ползването на услугите на професионален кредитен консултант/посредник при отпускането на банков кредит е безплатно за клиентите и е продиктувано от необходимостта на клиента да получи качествена, структурирана и изчерпателна информация относно параметрите и условията на търговските банки по отношение на офертите за кредитиране. Консултирането и сравяването на изготвените предложения и спецификата на финансовата банкова терминология предполагат ползването на независим професионален кредитен консултант с цел улеснение за клиента .

Преимущество за клиентите, ползвайки безплатно кредитен посредник при отпускането на кредит, е възможността на клиента да получи максимално обстойно, изчерпателно, професионално и независимо мнение от сертифициран консултант, за да може клиента да взема достатъчно информирано решение при отпускането на желания от него кредит при желаните от него параметри от съответната търговска банка, при най-добри договорени индивидуални условия.

Каква е визията на компанията и как мислите да се развива бизнесът Ви занапред?

Визията на компанията Кредит Брокер е да предоставя независима, експертна, цялостна и обстойна информация по отношение на изготвените от страна на търговските банки предложения – оферти за кредитиране и банково финансиране на клиентите на Кредит Брокер ЕООД. Компнаията има за цел да консултира и да съдейства на своите клиенти при избора им за кредитране от страна на търговските банки в България. 

Компанията осъществява своята дейност основно в Североизточна България. Екипът от кредитни консултанти е Кредит Брокер ЕООД е от 16 служителя позиционирани в различни градове в България .

Целта на Кередит Брокер е да развива високо мотивирани професионални кредитни консултанти, които да могат да обслужват клиентите на Кредит Брокер на най-високо професионално ниво при избора им на финансиране от търговските банки .

Опишете в детайли как работите? Какви услуги предлагате?

Екипа от кредитни консултанти на Кредит Брокер в ежедневната си работа с клиенти, държи на най-високо ниво на професионално отношение и обслужване на клиентите си . Естеството на работа и ежедневно консултиране на клиенти, предполага високо ниво на познания и информираност на кредитни консултанти на Кредит Брокер относно условията и параметрите на кредитни продукти предлагани от всички 12 търговски банки, с които работи Кредит Брокер.   

Кредитните консултанти на Кредит Брокер имат дългогодишен професионалн банков опит и много задълбочени познания в областта на банковото дело, правното обслужване на сделките и  кредитното консултиране при съдействието за банково финансиране на физически и юридически лица. 

Основно преимущество, което имат кредитните специалисти на Кредит Брокер е да получават за всеки наш клиенти минимум три до четири индивидулани оферти-предложения за кредитиране – финансиране от страна на търговските банки .

Изчерпателността на събраната информация подпомога кредитни консултанти при консултирането и сравняването на офертите изготвени от банките и дава възможност клиента да може да направи правилен и информиран избор със съдействието на екипа на Кредит Брокер.  

Повече за нашия начин на работа може да научите тук. Можете да разгледате и видовете кредити, които предлагаме тук.

Защо избрахте да членувате в АКПБ?

Професионалното членство на Кредит Брокер ЕООД в АКПБ, дава възможност на екипа от колеги за обмяна на опит, добри практики и идеи в браншовата организация на АКПБ . Членството позволява развиване на общи ценности между членовете на АКПБ и идеали за поведение на всички професионални кредитни консултанти в България, с цел по голяма прозрачност и достъпност на всички клиенти до услугите и консултациите предлагани от всички лицезирани кредитни посредници.

УСПЯВАМЕ ЗАЕДНО 

Можете да ни потърсите на:

Адрес: гр. Варна бул. Владислав Варненчик N12  тел: 0882 659 787

E-mail: office@creditbroker.bg

Web: www.creditbroker.bg