Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

Инфинит Тръст

„Инфинит Тръст“ е компания, занимаваща се с финансово планиране на личните финанси на физически лица, създадена от специалисти с дългогодишен опит в сферата.

Една от основните ни дейности е кредитното посредничество, като компанията ни е регистриран необвързан кредитен посредник в БНБ.

Нашата основна цел е да помогнем на клиентите ни да получат най-добрите условия за кредит, съобразени с тяхната индивидуална ситуация.

Знаем, че покупката на жилище, е едно от най-важните решения в живота на едно домакинство, а когато това се случва с ипотечен кредит, има още едно трудно решение за взимане. Тук идва и нашата роля, да преведем клиентите ни през този нелек процес, без те да усетят истинската тежест.

Помагаме и на хората със съществуващи ипотечни и потребителски кредити, като подобряваме условията им по тях и спестяваме пари от месечния им бюджет.

Също така, изготвяме планове за предсрочни погасявания, като така клиентите ни са спокойни, че ще изплатят предварително кредита си и ще спестят голяма част от лихвите по него.

Освен това ние продължаваме да сме с нашите клиенти и след като намерим най-доброто решение за тях. Винаги сме на разположение за въпроси, а ако няма такива, периодично уведомяваме клиентите ни, ако има по-добри условия на пазара, с цел да спестят допълнително средства.

Можете да ни потърсите на:

0886 997 657

www.infinitetrust.bg

office@infinitetrust.bg          

Facebook 

LinkedIn