Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

Коледно парти на Асоциацията на кредитните посредници в България

Vasilev_Misheva
За събитието

През месец декември 2022 г. в Пиано бар „Синатра“ Асоциацията на кредитните посредници в България отпразнува Коледно парти. На частното събитие присъстваха членовете на Асоциацията, които са водещи компании кредитни посредници. По време на празненството членовете на АКПБ имаха възможност да се запознаят и да обменят ценен професионален опит.

Заместник-председателят на АКПБ Деян Василев благодари на независимите кредитни посредници за приноса им през годината в популяризирането на посредничеството при кредитирането, сътрудничеството с банковия сектор и кредитоискателите. Г-н Василев пожела на всички успешна и ползотворна 2023 г, през която да продължават да утвърждават услугите на  регистрираните необвързани кредитни посредници съгласно всички утвърдени принципи и стандарти.

Коледната украса на заведението и любимите ретро песни допринесоха за празничната атмосфера на кредитните консултанти. За Коледното парти беше организирана и специална програма. За доброто настроение на гостите се погрижиха много танцьори, певци и артисти от формация „Masters of the Dance“.

За Асоциацията

Към момента в Асоциацията на Кредитните Посредници в България членуват 23 регистрирани като необвързани кредитни посредници в Българската народна банка. Мисията на АКПБ е да обединява интересите на нейните членове и да помага за налагането на високи стандарти на работа с клиентите и партньорство с банките и финансиращите институции. Асоциацията насърчава лоялната конкуренция на пазара на кредитните посредници и анализира пазарните тенденции и нуждите на клиентите с цел развитие на предлаганите услуги.

Сдружението е регистрирано в съответствие със Закона за юридическите лица с нестопанска цел, Закона за кредитите на недвижими имоти на потребители (ЗКНИП) и в съответствие изискванията на Българското  и Европейското законодателство.