Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

Кредипорт АД

Кредипорт АД е първата онлайн платформа за предоставяне на финансови решения за физически лица и за бизнеса. Компанията е регистриран кредитен посредник в БНБ.

През Кредипорт само с една заявка онлайн, клиентите ни могат да заявят стандартен ипотечен или потребителски кредит от банка или бърз кредит за покупка на стоки, обединяване на задължения или друго според специфичните им нужди и предпочитания. За хората, които търсят жилище или се интересуват от инвестиции в имоти, предлагаме услугата “Имот на вноски” в партньорство с една от големите агенции за недвижими имоти в страната.

Кредипорт осигурява персонални оферти въз основа на очакванията и изискванията на потребителите, като взема предвид и важните критерии, прилагани от банките. Компанията работи само с лицензирани финансови и нефинансови институции, лидери на пазара. Изградеите партньорски взаимоотношения ни помагат да постигнем изгодни лихвени проценти по потребителските или жилищните заеми, а нашият надежден и приятен интерфейс създава лекота и удобство на онлайн обслужването.

Екипът на Кредипорт е създаден от специалисти в областта на финансовите услуги и информационните технологии. Всеки един от нас  е с натрупана стабилна експертиза изградена по време на работа на експертни и ръководни позиции във водещи финансови и застрахователни институции, която искаме да предоставим на клиентите си по съвременен, достъпен и удобен начин.

Ще се радваме да се видим на https://crediport.bg/

Последвайте ни в:

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/crediport

Facebook https://www.facebook.com/crediport

Youtube https://www.youtube.com/channel/UCVtFSJ0llluwhRsJ5zJIiHQ

Instagram https://www.instagram.com/crediport.bg/