Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

Кредит мениджър ЕООД

„Кредит мениджър“ ЕООД предлага посредническа дейност в намирането на нов дом благодарение на Агенция на годината в България за 2019 г. – ARCO REAL ESTATE. Нашата мисия е да превръщаме търсенето на клиента в лесно преживяване, като се стремим да постигне безпроблемно това, което желае. Именно затова ние се уповаваме на тези три стълба:

✓ Сътрудничество – за нас е важно да работим заедно с нашите партньори и клиенти, за да постигаме повече и по-добри резултати. Ценим експертизата на нашия екип и създаваме работна среда, която насърчава сътрудничеството, творческите идеи и предприемаческия дух.

✓ Отговорност – ние работим отговорно и се отнасяме сериозно към резултатите си. Подпомагаме хората и бизнеса в намирането на най-доброто решение и сключването на най-добрата сделка на кредитния пазар.

✓ Развитие – развиваме се като се учим от опита, споделянето и личните качества. Любопитни сме да научим много нови неща по пътя си, за да бъдем пълноценен партньор.

Клиентите на Кредит Мениджър могат да разчитат на екипа ни за съдействие за ипотечен, потребителски или фирмен кредит, както и предоставяне на съвет относно избора на финансираща банка. Ние създаваме конкуренция между банките, постигайки най-добрите условия за нашите клиенти.

Потърсете ни на телефон за +359 894 505 861 или ни пишете на info@creditmanager.bg

Последвайте ни и в социалните мрежи:

Facebook

LinkedIn