Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

Умен Кредит

Умен Кредит е инициатива за едно по-различно предоставяне на услуги във финансовия сектор. Екипът ни се състои от опитни финансисти и юристи, които ревностно бранят интересите на нашите клиенти.

Нашите експерти винаги подхождат с човечност и емпатия, понеже знаем, че зад всеки един кредит стоят истински нужди и желания. Мечтите на нашите клиенти са в сигурни ръце.

Компанията е регистрирана като необвързан кредитен посредник в Регистъра на

Кредитните посредници при БНБ под № BCI000080.

Запишете се за безплатна консултация, ако искате да научите повече. Пишете ни на имейл: umencredit@gmail.com или ни се обадете на: 0877080997.

Последвайте ни в сайта и социалните мрежи:

Facebook

umencredit.com

Управител

Ива Трифонова

Управител

Имейл: i.trifonova@umencredit.com

Ива Трифонова е един от основателите на Умен Кредит.

Завършила е с отличие специалност „Стопански и финансов контрол“ в Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ през 2008 г. Притежава магистърска степен по „„Бизнес администрация“, придобита през 2013г.

След университета, целият професионален път на Ива Трифонова е в сферата на кредитирането и банковото дело, което я прави опитен професионалист в тази сфера с над 300 млн. лева финансирани ипотечни, корпоративни и потребителски кредити.

В рамките на 12 години тя преминава от служител обслужване на клиенти, през Мениджър екип, до Директор на банков клон в корпоративната структура на Обединена българска банка АД. Заема длъжността директор най-дълго време – повече от 7г., като 2 поредни години ръководеният от нея екип печели наградата за „Най-успешен банков клон“ през годините 2015г. и 2016г.

За Ива в сферата на кредитирането няма проблем, който да не може да бъде разрешен. Като „човек отвътре“ на банковата система, за нея няма тайни в тази сфера, поради което клиентите ни не спират да се учудват на невероятните ѝ идеи при защита на техните интереси и измъкването от сложни казуси.