Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

Поддържаме безкомпромисно качество в обслужването с отличен екип от професионалисти

Интервю с Константин Йорданов – директор на Кредитен Център Брейн Сторм

Представете накратко дейността на компанията.

КОНСТАНТИН ЙОРДАНОВ

 

Кредитен Център Брейн Сторм е регистриран от БНБ кредитен посредник с регистрационен номер BCI000032. Нашият екип е изграден от опитни професионалисти със задълбочени познания в сферата на кредитиране и кредитния процес. Отлично познаваме пазара и имаме изградени солидни контакти с банковите институции, което е сериозна предпоставка за успеха на клиентите ни при кандидатстване за финансиране.

Ние сме независими кредитни консултанти, като си партнираме с 11 банки. Полагаме максимални усилия клиентите ни да получат най-изгодните условия при най-доброто персонално обслужване.

 

Защо е важно да се ползва консултант/посредник при отпускане на кредит?

Ние спестяваме време и усилия на клиентите, като съдействаме при комуникацията с банките, изпращаме документите по кредита, изясняваме детайлите около финансирането, структурата на кредита и обезпеченията. Договаряме персонални условия по кредита. Всеки казус е строго индивидуален, поради което се налага вникване в детайлите, за да може очакваното финансиране да бъде адекватно на техните нужди.

Нашите услуги са напълно безплатни за всички клиенти – физически лица. Като партньор на банките, ние получаваме нашето възнаграждение от тях за сключена сделка.

Каква е визията на компанията и как мислите да се развива бизнесът Ви занапред?

Като част от групата Брейн Сторм, която присъства на пазара вече 24 години, услугата, която предлага Кредитен Център Брейн Сторм е логично продължение на дългогодишната дейност в сферата на комплексните бизнес решения.

Работим в полза на нашите клиенти, като се стремим да им осигурим спокойствие и сигурност през целия процес. С тях сме от първоначалните консултации до самото усвояване на кредита, а и след него. Съдействаме за събирането на документи, анализ и синтезиране на информацията от получените оферти от банките и помагаме при попълването на документи за кандидатстване.

Планираме екипът ни от професионалисти да се разраства и да поддържаме безкомпромисно качество в обслужването.

 

Опишете в детайли как работите? Какви услуги предлагате?

Работим с 11 банки като независим кредитен консултант. Съдействаме при отпускане на ипотечен кредит, потребителски кредит, фирмен кредит и рефинансиране, както и за лизингово финансиране и финансиране от не-банкови финансови институции.

Събираме индивидуални оферти от нашите банки-партньори. Анализираме събраните оферти и разясняваме детайлите свързани с лихви, такси, комисионни, обезпечения и др. Съдействаме с избор сред най-добрите оферти на банките, след което пристъпваме към подготовка и подаване на документите за кандидатстване в избраната банка/и.

Оказваме пълно съдействие до одобрението и усвояването на кредита!

Защо избрахте да членувате в АКПБ?

Кредитното консултиране все още е нова услуга, която е в начален етап от развитието си у нас. Членството в АКПБ ни разграничава от нелицензираните кредитни консултанти.  Вярваме, че Асоциацията ще помага за  налагане на принципи и най-високи стандарти на работа, ще защитава интересите на кредитните посредници, като същевременно ще съдейства за създаване на норми за етично поведение на пазара на кредитните консултации и ще спомага за увеличаване на пазарния дял за професията ни.

За повече информация или заявка за консултация с наш експерт, моля посетете нашия сайт: https://www.brainstormcredit.bg/ , пишете ни на имейл: CreditCenter@brainstorm.bg или се свържете с нас на тел.: +359 895 538 808 и +359 2 413 08 01

Последвайте ни във Facebook или в Linked in