Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

Коин Финанс

Coin Finance logo
Коин Финанс лого

„Коин Финанс“ ЕООД е финансова компания, регистрирана като кредитен посредник, вписан в регистъра на БНБ под номер BCI000075. Екипът на компанията е изграден от финансисти и адвокати, които имат дългогодишен финансов и юридически опит. Наши партньори са всички водещи банки в България и при нас ще намерите офертите им, събрани на едно място.

Услуги

С нас кандидатстването за кредит е по-лесно от всякога. Без излишно обикаляне на банкови офиси и сравняване на неразбираеми оферти. Екипът на Коин Финанс ще Ви консултира детайлно, за да открие оптималното решение за Вас! Можем да бъдем полезни със следните продукти:

  • Потребителските кредити са един от най-популярните продукти. Те са лесно достъпни, предназначени са за покриване на всякакви нужди, както и за рефинансиране на съществуващ кредит. Потребителските кредити биват отпускани във вариант без обезпечение и с обезпечение. На тази база варират и ценовите условия, размерът и продъжителността на кредита.
  • Ипотечните кредити са продукт, предназначен за: покупка на готово жилище, строителство на ново жилище, ремонт и довършителни работи, рефинансиране на съществуващ ипотечен кредит. Основното при този тип кредитни продукти е това, че те биват отпускани без обезпечение. Обезпечението може да бъде както имотът, обект на сделката, така и друг съществуващ имот.
  • Фирмените кредити са предназначени да подпомагат и развиват бизнеса, като му осигуряват свеж паричен ресурс, който да бъде вложен в съответната дейност на дружеството кредитополучател. Те са разделени в няколко основни групи: оборотен, инвестиционен, рефинансиране на съществуващ кредит, акредитив, банкова гаранция. Всяка една група кредити обхваща различни продукти, гамата е изключително широка. Кредитите се предоставят както срещу обезпечение, така и без обезпечение. Важна част при отпускането на фирмен кредит заема финансовото състояние на фирмата кредитоискател, както и още много други дейтайли.
Контакти

Адрес: гр. София 1303, ул. „Позитано“ 15, ет. 6

Телефон: 0885 19 19 14

Имейл: office@coinfinance.bg

Посетете уеб сайта ни за повече информация или за да изпратите онлайн запитване: https://coinfinance.bg/bg

Последвайте ни в социалните мрежи: Facebook  LinkedIn