Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

„Отлично познаваме банковия пазар и работим като независими експерти в областта на кредитирането.“

Интервю с Екатерина Мишева (Е.М.) и Емилия Станчева (Е.С.) – управители на фирма Комфорт Кредит ООД

Представете накратко дейността на компанията

Е.М. През 2017г създадохме Е.М. “Комфорт Кредит” ООД с цел подпомагане на клиентите в процеса на  финансиране на своя мечтан дом. От 30.06.2017г Комфорт Кредит ООД е вписана като необвързан кредитен посредник в Регистъра на кредитните посредници на БНБ по реда на Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП). Екипът на компанията е изграден от доказани професионалисти с дългогодишен банков опит и висока експертиза. Услугата, която предоставяме е напълно безплатна за клиентите като спомагаме всяка стъпка от идеята до финалното усвояване на кредита. Работим с водещи търговски банки и съдействаме на клиентите ни да направят информиран избор на най-изгоден банков кредит.

Защо е важно да се ползва консултант/посредник при отпускане на кредит?

Е.М. Съгласно закона, кредитното посредничество е безплатно за клиентите и се заплаща от банките. Кандидатстването за банков кредит е ежедневие за нас и преминаването през целия процес на кредитиране е бързо и комфортно. Клиентите ни пестят време и средства, докато ние, вместо тях, проучваме целия банков пазар. Водени от конкретния казус на клиента събираме оферти от банките партньори и заедно анализираме всяка една от тях. Комфорт Кредит е необвързан кредитен посредник, което гарантира обективност и безпристрастност в съвместната ни работа. Партньорството с над 10 банки ни дава възможност да намерим решение на всеки казус при атрактивни лихвени нива. От кандидатстване до финализиране на сделката комуникирате с личен финансов консултант, който Ви подкрепя и съветва, за да преминете спокойно и информирано през целия процес.

Препоръката ни е клиентите да ползват единствено лицензирани кредитни посредници, които са регистрирани в БНБ и имат законовото право да предлагат кредитни консултации.

Каква е визията на компанията и как мислите да се развива бизнесът Ви занапред?

Е.М. Визията ни занапред е да продължаваме да растем, да увеличаваме пазарния си дял, както и да се разрастваме като екип, затвърждавайки лидерските позиции на Комфорт Кредит ООД.

Е.С. Предоставяне на услуга в основата, на която е доверието, бързата реакция и най-добрите условия за клиента. Компанията ще инвестира в дигитализация на услугата и обучение на млади, образовани и перспективни хора.

Опишете в детайли как работите? Какви услуги предлагате?

Е.С. Отлично познаваме банковия пазар и работим като независими експерти в областта на кредитирането. Договаряме за клиента най-добрите условия за жилищни, потребителски и фирмени кредити. Предоставяме минимум три оферти на клиента, за да има информиран и прозрачен избор на база неговите финансови възможности и условия. Осъществяваме съпорт и консултиране със строители, брокери и адвокати до реализиране на кредита. Гарантираме лоялност и конфиденциалност.

Защо избрахте да членувате в АКПБ?

Е.С. Изборът ми за членство в АКПБ е да споделяме опита в сферата на кредитирането, добрите практически и съпътстващите проблеми в бранша, с цел защита на нашите интереси и тези на клиентите за постигане на прозрачна и качествена услуга.

За повече информация или заявка за консултация с наш експерт, моля посетете нашия сайт: www.comfortcredit.bg, пишете ни на имейл: office@comfortcredit.bg или се свържете с нас на тел.: 0884 322 230, 0886 799 233

Последвайте ни във Facebook