Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

ФинСити ООД e регистрирана, необвързана компания за кредитни консултации съгласно Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП), оперираща на българския пазар повече от 12 години. За тези години постигнахме завидни резултати не само като сумарни стойности, но и като клиентска удовлетвореност и иновации.

3000+
доволни клиенти
50млн.лв.
Ипотечни кредити
10млн.лв.
потребителски кредити
1млн.лв.
фирмени кредити

Ние се стремим към индивидуално отношение и решение за всеки клиент!

Финсити е разпознаваем и предпочитан партньор в отношениеята си със своите основни партньори – Търговските банки в България. Именно нашият опит и история на добри взаимоотношения с толкова сериозни институции ни дава възможността да помогнем индивидуално на всеки наш клиент – помагаме да намери най-удачната оферта спрямо спецификите и нуждите.

Иновация

Инвестираме активно в различни методи за отдалечено и дигитално обслужване на нашите клиенти далеч преди пандемичната обстановка. Разработихме система за гъвкаво и бързо обслужване, която помага сделките на нашите клиенти да се случват още по-лесно и бързо!

Освен с банкови финансови институции ние имаме трайни партньорски взаимоотношения с различни представители от застрахователния сектор, лизингови компании и други небанкови финансови институции.

Очакваме ви

Не се колебайте да се обърнете към нас!