Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

Мусала Кредит

Мусала Кредит лого

„МУСАЛА КРЕДИТ” ООД е създадена през 2006 г. с основен предмет на дейност кредитни консултации и посредничество. Компанията е лицензиран кредитен посредник от Българска Народна Банка. Вписана е в Регистъра на кредитните посредници по чл.51, ал.1 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП), с регистрационен номер ВСI000052.

Мусала Кредит се ръководи от опитни професионалисти в тяхната сфера, хора, заемали мениджърски позиции във водещи банкови и финансови институции. 

Кредитният посредник има изградени дългосрочни взаимоотношения с водещите банкови институции и лизингови компании в България. 

Услуги

Мусала Кредит е уникален за пазара на услуги, защото предлага всички финансови решения на територията на България. Клиентите на компанията получават професионални консултации и съдействие за ипотечно, потребителско и автомобилно кредитиране, лизинг, пенсионноосигурителни услуги и застрахователни продукти за физически и юридически лица. Мусала Кредит се отличава и с това, че предлага решение за всеки профил клиент. В пакета от услуги могат да се открият и финансово планиране, рефинансиране на стари задължения, тяхното оптимизиране и създаването на предварителен финансов план за предсрочно погасяване на задълженията. 

Основна ни цел са дългосрочните взаимоотношения както с партньорите им, така и с клиентите им. Ние постоянно развиваме мрежата си от офиси и посредници из цялата страна, оптимизираме процеса, за да може да е по-бързо, по-близо, по–достъпно и по–продуктивно за крайния клиент.

Къде да ни намерите

Офиси:

  • гр. София, бул. България 58, блок В, офис С-32 – централен офис, имейл office@mussalacredit.com, моб. 0887 885 979
  • гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 55. ет 6, моб. 0894 349 862
  • гр. Пловдив, ул. Никола Козлев 2
  • гр. Велико Търново, ул. Вихрен 1, моб. 0876 980 881
  • гр. Бургас, пл. Петко Славейков, моб. 0878 255 881
  • гр. Плевен, ул. Петко Славейков 59
  • гр. Лом,ул. Хан Аспарух 6, моб. 0886 815 369
  • гр. Разград, ул. Априлско Въстание 27, моб. 0893 532 307
  • гр. Сандански, ул. Свобода 5А

Посетете уеб сайта ни за повече информация или за да получите безплатна консултация: https://mussalacredit.com/

Последвайте ни в социалните мрежи: Facebook LinkedIn