Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

Партнърс Груп БГ ООД: „Нашата визия и цел е висококачествено обслужване и обективно финансово планиране, което ни прави достъпни за широкия кръг от клиенти“

Маргарита Василева
Интервю с Маргарита Василева, Управител на Партнърс Груп БГ ООД

Представете накратко дейността на компанията.

Партнърс Груп БГ ООД е компания, специализирана в областта на финансовите услуги и предоствя цялостно финансово планиране от световна величина. В допълнение компанията предлага дългосрочно професионално обслужване на клиенти – физически лица. Нашата философия е да установим прозрачна комуникация с нашите клиенти, консултанти и партньори.

Защо е важно да се ползва финансов консултант/посредник?

Ползването на финансов консултант може да бъде изключително полезно в множество ситуации. Ето няколко основни причини защо да се обърнете към такъв специалист:

  • Професионални знания и опит:  Нашите финансовите консултанти са обучени и опитни професионалисти в областта на финансите. Те разбират различни аспекти на личните финанси, инвестиции, данъци, застраховки и други.
  • Персонализирани стратегии:  Нашите финансовите консултанти могат да анализират вашата индивидуална финансова ситуация и цели. След това те могат да изготвят персонализирани стратегии и планове, които да ви помогнат да управлявате по-ефективно своите финанси.
  • Инвестиции: Ако сте заинтересовани да инвестирате, нашите финансовият консултанти могат да ви предложат възможности от портфолиото на инвестиционният ни партньор – Partners Investments, взимайки предвид вашите цели.
  • Планиране на пенсията: Нашите финансовите консултанти могат да ви помогнат да създадете план за осигуряване на финансова сигурност след пенсионирането ви.
  • Финансово образование: Нашите консултантите могат да ви образоват по отношение на основните финансови понятия и стратегии, които ще ви помогнат да вземете по-добри решения за своите финанси.
  • Контрол и дисциплина: Работата с финансов консултант може да ви помогне да се съсредоточите върху своите финансови цели, да се придържате към плана си и да поддържате дисциплиниран подход към управлението на парите си.
  • Спестяване на време: Анализът и планирането на финансите може да отнеме много време и усилия. Финансовият консултант може да ви спести този труд, като вземе в ръце анализа и предостави на вас готови решения.

Каква е визията на компанията и как мислите да се развива бизнесът Ви занапред?

Нашата визия и цел е висококачествено обслужване и обективно финансово планиране, което ни прави достъпни за широкия кръг от клиенти. В сътрудничество с водещи на световно ниво финансови институции Партнърс Груп БГ договаря качествени  финансови продукти, които предлага на своите клиенти. Конкурентните предимства на тази стратегия са по-ниски такси и по-висока добавена стойност за клиентите. Ние вярваме в качеството. Вярваме, че непрекъснатият растеж и подобрения могат да бъдат постигнати само чрез непрекъснати иновации, затова постоянно следим тенденциите на финансовия пазар и внедряваме революционни продукти и стратегии за обслужване.

Опишете в детайли как работите? Какви услуги предлагате?

В Партнърс Груп БГ ще можете да намерите консултант, който е компетентен и има добра репутация. Да обсъдите ясно вашите цели и очаквания, за да получите максимално ползотворно съдействие от консултацията. Въз основа на задълбочен анализ на финансовото състояние на клиента, експертите от Партнърс Груп БГ ще създадат финансов план, който напълно да отговаря на индивидуалните му нужди и потребности. Подходът ни към управлението на финансите на нашите клиенти е фокусиран върху дългосрочната грижа за клиентите и предоставянето на редовни услуги за тях.

Защо избрахте да членувате в АКПБ?

Членството ни в Асоциацията създава множество предимства и ползи. Едно от тях е това да бъдем в крак с последните тенденции и най-добрите практики в сектора, и да ни свърже с други професионалисти, бизнес лидери и партньори в същата или свързани области. Членството може да укрепи репутацията на фирмата и да укаже на клиентите и партньорите, че спазваме високи стандарти и етични принципи. Също така, да участваме в определянето на стандарти и норми в нашата сфера, което може да помогне за повишаване на качеството на услугите.

За повече информация, моля посетете нашия сайт: https://www.partnersgroup.bg/, пишете ни на имейл info@pgbg.bg или се свържете с нас на телефони 02 907 2190 и 0885 088 853