Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

Революшън Кредит Консулт ООД

„Революшън кредит консулт“ ООД е лицензиран кредитен посредник по смисъла на Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП), опериращ на българския пазар от началото на 2018 г.

Специализирани сме в областта на кредитирането на физически лица и малки и средни предприятия. Партньори сме с  водещите банки в България и покриваме цялата гама кредити на пазара – потребителски, ипотечни и фирмени.

Компанията е изградена от сплотен екип мотивирани специалисти в банковата сфера. За краткото време, в което упражнява дейност, „Революшън кредит консулт“ ООД е отличена с множество награди, една от който е най-бързо развиващ се кредитен посредник. Слоганът на фирмата е „рЕволюция в кредитирането“ – целта ни е, с помощта на нашите знания и опит, да направим тегленето на кредит лека и приятна процедура.

За повече информация и/или заявка за безплатна консултация с наш експерт, моля посетете нашия сайт: https://rcc.bg/, пишете ни на имейл: Office@rcc.bg  или се свържете с нас на тел.: + 359 886 007 060.

Последвайте ни в: LinkedIn и Facebook