Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

Супер Кредит

 

SUPER CREDIT – Кредитен център /част от корпоративната група STOYANOV ENTERPRISES/ е един от водещите кредитни посредници в България.

Мисията на нашите професионални консултанти с дългогодишен банков опит на ръководни позиции е всеотдайно да помагат с експертна консултация на клиентите.

В качеството си на действащ лицензиран кредитен посредник от Българска народна банка, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с почти всички водещи банки и небанкови финансови институции в България.

Избирайки SUPER CREDIT за свой доверен финансов консултант по ипотечно или друг вид финансиране, всеки наш клиент получава експертна кредитна консултация, както и няколко специални оферти от различни банки, с цел да може да направи правилен и информиран избор сред кредитните продукти.

Нашата основна цел е да договорим на клиентите си възможно най-изгодните условия за банково финансиране на пазара, както и да пестим време и енергия, поемайки значителна част от ангажиментите по събиране на необходимите документи за кандидатстване за кредити относно:

• Покупка на имоти с ипотечен кредит;
• Финансиране на различни покупки чрез потребителски кредит;
• Осигуряване на бизнес или инвестиционни кредити;
• Лизинг на движимо и недвижимо имущество, машини и други;
• Рефинансиране на съществуващ кредит и преместване на кредитна експозиция в друга банка при по-добри условия;

Защото вярваме, че най-ценното за нас е клиента, да препоръчва нашите услуги и да остане изключително доволен от сключената сделка за кредитиране и да получи супер добавена стойност от SUPER CREDIT.

Нашите услуги са абсолютно БЕЗПЛАТНИ и НЕ СЪБИРАМЕ такси и комисиони от клиентите!
Последвайте SUPER CREDIT във FacebookInstagram & LinkedIn за специални предложения и полезни статии.