Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

Кредит Спейс ЕООД: „За нас няма малък и голям клиент. Всеки един клиент получава нашето пълно внимание и съдействие.“

Павел Ненков Кредит Спейс
Интервю с Павел Ненков, Собственик и управител на Кредит Спейс ЕООД
Павел Ненков - управител на Кредит Спейс

Представете накратко дейността на компанията.

Кредит Спейс ЕООД е лицензиран от БНБ кредитен посредник, с дългогодишен опит в сферата на кредитното консултиране.

Нашата цел е да помогнем на клиентите, които желаят да изтеглят или рефинансират кредит, като им покажем най-изгодните за тях оферти, и активно ги консултираме по време на цялата процедура – от набавяне на необходимите документи до усвояване на кредита.

Ние се стремим към:
    Клиентска удовлетвореност – за нас няма малък и голям клиент. Всеки един клиент получава нашето пълно внимание и съдействие.
    Отговорност – работим отговорно и се отнасяме сериозно към резултатите си. Подпомагаме клиентите си в намирането на най-доброто решение и улесняването на процеса по финализиране на кредитната сделка.
    Развитие – винаги се стремим се учим от опита, работата и споделянето. Любопитни сме да научим много нови неща по пътя си, за да бъдем пълноценен партньор.

Защо е важно да се ползва консултант/посредник при отпускане на кредит?

Обвързването с жилищен кредит е много важно за хората решение, при някои от тях този кредит ще се изплаща през цялото време на активния им живот. Затова е много важно и полезно да се работи с консултанти с богат опит и познания в тази сфера.

Кредитният посредник е независим и защитава интересите на клиента. Чрез кредитен консултант обикновено се постигат по-добри условия, а и той е запознат с детайлите по кредитната сделка. С две думи, кредитните посредници пестят ценно време, усилия, пари и предоставят спокойствие и сигурност по време на процеса на отпускане на кредит.

Каква е визията на компанията и как мислите да се развива бизнесът Ви занапред?

Визията на Кредит Спейс е да помогне на клиентите си да получат най-изгодните за тях условия за кредит. Мисията ни е да пестим за тях време и нерви, като същевременно им помагаме да получат най-изгодните за тях условия. Стараем се да сме гъвкави и постоянно да подобряваме работата си, за да може нашите клиенти да са доволни от услугите ни. Желанието ни е всеки един клиент да се чувства комфортно и спокойно, знаейки че има кой да му помогне и преведе през всички фази на процеса по отпускане на кредит от банките.

Опишете в детайли как работите? Какви услуги предлагате?

  • След като се свържем с клиента,  провеждаме първоначална консултация, като уточняваме неговите желания и възможности, за да може да го насочим към банката, която да му предложи най-добрите и най-подходящите за него условия.
  • Изпращаме запитвания към банките за кредита на конкретния клиент, като се борим да получим най-изгодните оферти за него. Запознати сме винаги и с промоционалните оферти на банките към момента, така че ако може, гледаме да консултираме клиента да се възползва и от тях, като същевременно се съобразяваме тези условия да имат дългосрочен характер.
  • След като сме събрали всичката актуална информация от банките за възможните условия за конкретен клиент, изготвяме сравнение на офертите и консултираме клиента за избор на най-доброто за него предложение.
  • Подаваме заедно с клиента искане в избраната от него банка. Съдействаме му при входирането на документите за предварително или окончателно одобрение на кредит. След получаване на одобрение от страна на банките, консултираме клиента за изваждането на необходимите, за финализиране на кредита и сделката, документи. Оставаме с него и при подписването на кредита в банката, и при изповядването на ипотеката при нотариуса.
  • Оставаме на разположение за последващо консултиране и съдействие на клиента, било то за рефинансиране или промени по детайлите на кредита.

Защо избрахте да членувате в АКПБ?

Съществуването на асоциации като АКПБ е от изключително значение, не само за участниците в нея, но и за крайните потребители на услугите на кредитните посредници. А спазването на унифицирани етични правила и начин на работа покачва доверието на крайните клиенти в кредитните посредници като цяло, което води до популяризиране на услугите и имиджа на кредитните консултанти. Допълнително, възниква възможност за обмяна на опит, добри практики и идеи в такава браншова организация. За нас е чест и удоволствие да сме част от тази общност.

Повече информация Кредит Спейс ЕООД и нашите услуги можете да намерите на сайта ни www.creditspace.bg. Не се колебайте да заявите безплатна консултация онлайн през нашата уеб страница, на телефони 02 444 16 61 / 0885 77 16 61 или на имейл: info@creditspace.bg. А можете да ни посетите директно на адрес: гр. София, ул. „проф. Александър Танев“, бл. 469 А, партер, офис 3