Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

Коледно парти 2023

Мария Петкова и Деян Василев
За събитието

На 14 декември 2023 г. Асоциацията на кредитните посредници в България отпразнува Коледно парти в Event Space 2000 в центъра на София! На събитието присъстваха членовете на Асоциацията, които са водещи компании кредитни посредници, техни колеги от други фирми в бранша и представители на водещите банки, с които си партнират –  Банка ДСК, Обединена българска банка, Пощенска банка, УниКредит Булбанк, Алианц Банк, Централна кооперативна банка, Българо-американска кредитна банка, Търговска банка Д.

Организирането на бляскаво тържество, в дните преди коледните и новогодишните празници, се превърна в традиция за сдружението. И тази година ръководството на АКПБ посрещна свои колеги и партньори, за да отпразнуват заедно постигнатите успехи за изминалата година и да си пожелаят още по-успешна 2024 година.

По време на събитието г-жа Мария Петкова, която е Председател на Асоциацията на кредитните посредници в България, отправи специален поздрав към гостите:

“Благодаря на всички колеги кредитни посредници и на нашите партньори от водещите банки, които са тази вечер тук! Искам да ви поздравя за постигнатото през годината, която беше изключително успешна за нас! Благодаря на партньорите ни от банките за доверието и изграденото сътрудничество! Пожелавам на всички здраве, весели коледни и новогодишни празници, и още повече успехи през следващата година!”

За празничната атмосфера и доброто настроение допринесоха коледният стил на гостите в зелено, златно и червено, изисканият кетъринг, страхотната музика и нестихващите танци до ранните часове на нощта.

За Асоциацията

Асоциацията на кредитните посредници в България продължава да увеличава своя членски състав. В сдружението вече членуват 30 фирми, регистрирани като необвързани кредитни посредници в Българската народна банка. През месец септември на редовно Общо събрание управителният съвет беше увеличен и днес е представен от Мария Петкова – Председател, Деян Василев – Заместник-председател, Екатерина Мишева, Антон Андонов и Димитър Пенков, които са членове на Управителния съвет. 

Дейността на Асоциацията, която е регистрирана като юридическо лице с нестопанска цел, е свързана със защита интересите на членовете й кредитни посредници, както и тези на клиентите, които ползват безплатните им услуги. Всеки член на сдружението следва да съблюдава принципите и правилата за поведение в Етичния кодекс, за да гарантира професионална отговорност и равнопоставеност при осъществяване на дейността си.