Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

Мъни Плюс магазин за пари: „Нашата мисия е да бъдем вашето крило през всяка стъпка от процеса на вземане на решения.“

Михаела Иванова Мъни Плюс магазин за пари
Интервю с Михаела Иванова, Управител на МЪНИ ПЛЮС МАГАЗИН ЗА ПАРИ ЕООД

Представете накратко дейността на компанията.

МЪНИ ПЛЮС МАГАЗИН ЗА ПАРИ има за цел да предоставя лесен достъп до качествени финансови услуги и инструменти.

В нашия магазин за пари Клиентите могат да намерят, както най-добрата оферта за кредитни продукти, така и правилното за тях застрахователно решение. Лизинг, разплащателни, пенсионни и ипотечни финансови консултации и предложения са друга част от богатата гама на финансовия ни супермаркет. Мисията на магазина е лесен достъп до широк набор от финансови решения и високо ниво на финансова консултация към Клиента, за да получи най-доброто от партньорството си с нас.

Защо е важно да се ползва консултант/посредник при отпускане на кредит?

Полезно е клиентите да се възползват от нашите знания и опит на пазара на финансовите услуги. Пестим време и усилия, особено в посоката на запознаването в детайли с условията и процедурата на работата на банката по отпускане на кредит.

Получените оферти от нашите партньори и техният компетентен и независим анализ има добавена стойност към правилния избор на клиента, спрямо неговите изисквания и ситуация. Фактът, че тази информация достига напълно безплатно до търсещите кредит, е едно голямо предимство на фона на разходите за кредитна сделка.

Не на последно място по важност мога да поставя и дългосрочното сътрудничество с кредитния посредник, което може да е от полза да се проверят условията на пазара във всеки един момент.

В MoneyShop сме решени да разрушим стените на сложния финансов лабиринт, като ви предоставим не само достъп до разнообразни финансови услуги и инструменти, но и ясно насочване през този път. Нашата мисия е да бъдем вашето крило през всяка стъпка от процеса на вземане на решения.

Каква е визията на компанията и как мислите да се развива бизнесът Ви занапред?

Мъни плюс магазин за пари има амбицията да е близо до клиента в буквален, физически смисъл, така и като съвети и реализация за успешните му решения. За да постигнем тези цели, развиваме клоновата си мрежа интензивно през настоящата година. За нас е важно клиентът да е обслужен по начина, който сам намира за комфортен. Това е причината да развиваме и подобряваме непрекъснато процесите си на работа за офлайн и онлайн среда.

Накратко, мисията на Магазина за пари е Клиентът да получи най-доброто от пазара на финансови услуги от партньорството си с нас.

Опишете в детайли как работите? Какви услуги предлагате?

Засегнах темата, че начинът ни на работа се опитва максимално да облекчи хората от към усилия и време. Конкретно в тази посока – екипите в офисите ни са от професионалисти в бранша, които първо идентифицират ясно нуждата на клиента, след което му предлагат варианти, за да вземе информирано си решение.

Услугите, които предлагаме успешно като посредници, са продукти на доказани компании и банки на българския пазар, включително, но не само, и на компании от холдинговата структура, част от която е и Магазинът за пари (Финанс плюс мениджмънт холдинг АД).

Защо избрахте да членувате в АКПБ?

Етичната отговорност към качествената консултация за клиентите е акцентът на корпоративните ни ценности. Асоциацията на кредитните посредници в България е един силен гарант в тази посока. Бизнес комуникацията и обмена на опит, който предполага формата на Асоциацията, също са важни за нас.