Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

MoneyPlus SHOP

Money plus shop logo
MoneyShop: Вашият компас във финансовия лабиринт 

Добре дошли в света на MoneyShop – мястото, където финансовата свобода среща професионалното консултиране. Ние сме повече от просто търговско предприятие – ние сме вашият надежден партньор, готов да ви улесни във вашето финансово пътуване към МЕЧТАНИЯТ ДОМ или ОФИС.

„В MoneyShop сме решени да разрушим стените на сложния финансов лабиринт, като ви предоставим не само достъп до разнообразни финансови услуги и инструменти, но и ясно насочване през този път. Нашата мисия е да бъдем вашето крило през всяка стъпка от процеса на вземане на решения.“ – г-жа Михаела Иванова – Управител

С MoneyShop ще получите различни конкурентни оферти от банки и небанкови институции, които са настроени според вашите изисквания и желания. Ние ви предоставяме прозрачен процес и пълно съдействие, за да ви помогнем да изберете най-доброто предложение, което отговаря на вашите нужди. И не само това – с нас ще получите индивидуални и преференциални оферти, насочени към реализирането на мечтите ви.

Нашата цел е да ви предоставим не просто услуга, а вдъхновяващ опит. Осигуряваме разбираема информация за изискванията на банките, НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО

В MoneyShop не се ограничаваме само до това, а предлагаме и подробни изчисления за всички разходи и ви даваме възможност за онлайн кредитни консултации, за да можете да вземете вашето решение, когато ви е най-необходимо.

MoneyShop не е просто място за финансови сделки – ние сме ваш пътеводител към финансовата стабилност и удовлетворение. Разчитайте на нас за прозрачност, отговорност и професионализъм. 

С нас, вашето финансово щастие е гарантирано – защото в MoneyShop, благополучието ви е наша приоритетна цел.

Контакти

Адрес: гр. София, ж.к. София Парк, ул. Рачо Петков-Казанджията №4, 6Б

Телефон: 0700 700 55

Имейл: info@moneyshop.bg

Уеб сайт: https://moneyshop.bg/

Последвайте ни в социалните мрежи: Facebook  Instagram LinkedIn  YouTube