Асоциация на кредитните посредници в България
Асоциация на кредитните посредници в България

Ню Вижън – МС

Ню Вижън – МС

Дружеството „Ню Вижън – МС“ ООД е регистрирано като лицензиран кредитен посредник по смисъла на Закона за кредитите на недвижими имоти на потребители (ЗКНИП), и в съответствие с всички нормативни уредби и директиви на българското и европейското законодателство, свързани с дейността на фирмата и обработката на лични данни. 

Първоначално компанията е с еднолична собственост на управителя Надежда Ангелова (Вичева), която има над 10 години опит в банковата сфера, 3 години от които в работата с корпоративни клиенти.  На база натрупания опит и знания на управителя, дружеството получава лиценз за кредитно посредничество от Българска народна банка – BCI000081. През април 2022 г. към екипа се присъединява и другият управител – Димитър Петров, който също има над 10 години успешен банков опит, 5 години от които в работа с корпоративни клиенти.

Услуги

Компанията предлага основно кредитно посредничество. Стратегията ни е да се развиваме, освен като консултанти на физически лица за потребителски и ипотечни кредити, но също и в предоставяне на бизнес решения на нашите клиенти. 

Към момента екипът на Ню Вижън – МС е специализиран в предоставяне на консултация на юридически лица във всички сегменти на бизнес кредитирането. Консултациите, които предлагаме са безплатни за нашите клиенти. 

Имаме офиси в градовете София, Кюстендил и Видин.

Екипът ни е изграден от професионалисти, които имат зад гърба си много години опит в банковата и финансовата сфера, и в предлагането на кредитни решения. Сплотени сме и сме изключително отговорни към мисията на компанията да предлага най-доброто обслужване в търсене на най-доброто предложение за нашите клиенти. 

Заедно за теб (Together for YOU) е мотото, което ни свързва в търсене на най-доброто предложение във всяка ситуация и при всеки клиент.

Контакти

Адрес: гр. София, жк Люлин 10, блок 133, партер

Телефони:

0889 866 591

0889 666 591

0885 666 591

Имейл: office@newvision-mc.com

Уеб сайт: www.newvision-mc.com

Последвайте ни в социалните мрежи: Facebook LinkedIn